Kelalta tuli tänään kirje. Olen heidän mielestään tarpeeksi suuressa vaarassa olla tulematta tuottavaksi osaksi tätä yhteiskuntaa, siis minulle luvattiin tuet terapiaa varten. Hienoa, kai. Terapeutti ainakin oli tyytyväinen. Alan nyt käydä terapiassa kahdesti viikossa, mikäli vain lukujärjestys sen mahdollistaa.

Tänään on ollut aurinkoinen päivä, toppatakissa tuli kuuma. Kävin koulun ja terapian jälkeen lenkillä kaverin kanssa. Puhuimme tulevasta valokuvaprojektistamme, siitä tulee hieno. Ei meistä kumpikaan edes yritä väittää itseään miksikään valokuvaajaksi, mutta meillä on kamera ja idea, ehkä se riittää.

Lumi muuttui auringonpaisteessa paikoitellen raskaaksi nuoskalumeksi. Lumiukkolumeksi. Siksi meidän piti ehdottomasti rakentaa lumiukko. Siitä tuli hyvin pieni, sillä lumi ei oikein pysynyt kasassa. Lumiukon silmiin tuli surullinen katse. Se seisoi laskevan auringon paisteessa, paikassa jossa se tulisi varmasti sulamaan melko pian. Me ikuistimme sen muutamaan valokuvaan ja jatkoimme lenkkiämme.

Olen nyt käynyt joka päivä luennoillakin, mikä on hyvä. En ehkä ihan kaikilla, mutta melkein. Ja syömässäkin olen käynyt joka päivä, yhtään päivää en siis tällä viikolla ole elänyt raejuustolla.

Kyllä tämä tästä.