Aamulla satoi, en mennyt luennolle. Enkä seuraavallekaan. Sitten joskus työssäkäyvänä vastuulisena aikuisena ei näin voi toimia, joten nautitaan nyt sitten tästä. Vähän vahingossa opiskelin ja sitten tein lisää joulukortteja ja kirjoitin kuoriin osoitteet. Siinä meni lopulta aika monta tuntia. Kaikkiin kuoriin piti näes tehdä omat koristelunsa, tärkeää. Ja osoitteita piti metsästää vanhoista kirjekuorista, sähköpostista, Facebook-viesteistä ja epämääräisiltä paperilapuilta. Nyt ne on melkein kaikki tehty ja kortit kuorissaan, vaikka vielä ei edes partiolaisten joulukalenterin luukuista ole yhtäkään saanut avata.

Tietokone on ollut auki melkein koko päivän, paitsi kun katsoin taas yhden tyhmän romanttisen komedian samalla kun söin kotiin hakemaani hampurilaisateriaa. Mieluiten syön pikaruokani yksin ja salaa. Olen taas luisunut huonoon syömiseen ja vähäiseen liikuntaan. Se on huono yhdistelmä, vaikka vaatekoko ei muutukaan, niin kehon koostumus muuttuu paljon pehmeämmäksi. Ja sellaisella huonolla tavalla.

Niin ja pakko mainita, että tänään tähän blogiin on tultu hakusanoilla "unien selitykset letut". Harmi, ettei täältä tainnut löytyä selitystä kummallisille lettu-unille.